top of page

Hvorfor Installere Varmepumpe?

Ved å installere en varmepumpe sparer man energi og dermed også penger. Med dagens strømpriser er nedbetalingstiden på en varmepumpe ferdig installert et sted mellom 2-4 år litt avhengig av boligtype og størrelse . Vi hjelper deg med å velge rett modell for din bolig. Sjekk ut vår kalkulator under.

Sparekalkulator

Bra for miljøet

Varmepumper regnes som et mer miljøvennlig alternativ enn andre oppvarmingsløsninger, fordi varmepumper er energibesparende som fører til mindre C02-utslipp. 

himmel

Skaper et godt inneklima

Varmepumper bidrar til et godt inneklima på mange måter. Norges Astma og Allergiforbund anbefaler oppvarming med vannbåren varme. 

Med en luft-til-luft-varmepumpe får du også et bedre inneklima – innedelen fungerer som en effektiv luftrenser ved å filtrere vekk støvpartikler. Det er forskjell på egenskapene i forhold til luftrensing på ulike varmepumpemodeller.

Avkjøl hjemmet ditt

Viste du at varmepumpen også kan brukes som aircondition?

Varmepumer har en to-i-en-løsning, hvor man kan varme opp boligen og kjøle den ned.

panasonic-2.png-2.jpeg

Behaglig innetemperatur

Varmepumper sikrer en behaglig innetemperatur fordi den fordeler varmen jevn over store områder. Til sammenligning, vil en panelovn eller vedovn gi ut sentrert varme i viss område. Noen ganger kan også varmepumper fungere godt sammen med en peis, så har du muligheten til å styre temperatur mer nøyaktig.

bottom of page