top of page

Om oss

IMG_5620.jpg
IMG_5632.jpg

Vår Historie

Vest Varmepumpeservice er et datterselskap av IceCO2 AS . Ble etablert i 2009 med fokus på salg av næringsmiddelgasser , produksjon og salg av Tørris samt rengjøring med tørris til f.eks varmevekslere, ventilasjonskanaler on/offshore . Sommeren 2022 ble Vest Varmepumpeservice etablert med fokus på lokal salg og service av kvalitets produkter fra Panasonic og Bosch som våre to hovedmerker. 

Vi er Ventistål Pro Partner noe som gjør oss veldig leveringsdyktig og med tilgang på et stort lager av varmepumper og deler i Bergen. Vi har kun Norske sertifiserte montører som gir våre kunder et lokalt preg fra befaring , tilbud og montasje . Vi har solid økonomi som igjen gjør at kunden kan føle seg trygg med tanke på garantier og service i fremtiden. 

Hvorfor velge Vestvarmepumpeservice?

Vi er et lokalt selskap med kun Norske sertifiserte  montører med fokus på kvikk respons, og faglig utført arbeid. Hos oss skal du føle deg godt ivaretatt i hele prosessen fra kontakt til ferdig produkt. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter fra ledende produsenter og med Ventistål som hoved leverandør har man alltid garantier for oppfølging på aller beste måte om man skulle trenge dette . 

Vest Varmepumpeservice kan også lakkere din innedel til varmepumpen i et utvalg av moderne interiør farger slik at innedelen glir mest mulig inn i interiøret i ditt hjem . En slik lakkering gjøres mot et ekstra tillegg men er et unikt tilbud som ingen andre selskap i Bergen tilbyr sine kunder.  

Kjøp kvalitet og lokalt 

Hei

Jeg er Simen

Ønsker du å montere en ny varmepumpe, trenger service eller kan tenke deg en anbefaling?

IMG_5616.jpg

Book Oss

Ønsker du befaring, service eller montering?

404 01 229

bottom of page